Healy

In het hedendaagse leven wordt er telkens geïnnoveerd, dit leidt er toe dat er steeds meer mooie producten op de markt komen. Deze producten kunnen verschillende doeleinde hebben. Zo is er ook de Healy op de markt verschenen. Dit is een product voor medische doel einden met verschillende mogelijkheden. Maar wat is het nu echt? Wat doet de Healy?

 

Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van: chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

(Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.)

De Healy is een klein draagbaar apparaatje (5 bij 5 cm) en balanceert de frequenties waardoor er vrij gemakkelijk klachten of ongemakken naar de achtergrond verdwijnen en/of zelfs helemaal verdwijnen.
De Healy valt dan ook onder frequentie therapie.

 

Wat zijn frequenties?
In de natuurgeneeskunde gaan we er van uit dat alles een trilling heeft.
Andere woorden voor trilling zijn:

• Frequenties
• Resonantie (denk aan het woord Bioresonantie)

Bekende voorbeelden van frequenties:
• Een zanger zingt dezelfde frequentie als het wijnglas dat voor hem staat. Daarom zal het glas breken!
• Als je naar een radio luistert maar de muziek staat je niet aan, dan kan je naar een andere zender gaan. Dan verander je dus van frequentie.

 

Werkwijze: je download de Healy app in je mobiele telefoon. Je koppelt de app via bluetooth aan de Healy. Met de app kun je een analyse uitvoeren en kijken wat jouw lichaam nodig heeft, en hier het soort programma op aanpassen. Je mag 3-4 programma’s per dag max inzetten. Voor de meeste programma’s  die je wilt laten draaien heb je polsbandjes die met een dunne kabel zijn verbonden met de Healy. Voor bijvoorbeeld ernstige hoofdpijn/migraine of angsten waar je snel vanaf wilt heb je kleine zachte oorclip elektrodes.

Er zijn 4 verschillende versies van de Healy. Afhankelijk van de versie die je hebt, heb je 10 tot wel 140 individuele programma’s. Persoonlijk heb ik de Healy Resonance de meest uitgebreide versie.

De Resonance is ook de enige versie waar je mensen/dieren mee kan uitmeten zodat je dus ook precies de goede programma’s kan draaien als behandeling.

 

De Healy is te boeken in combinatie met de gezichtsbehandelingen of massages

Healy Glow +

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, keuze tussen ontspanningsmassage of  bindweefselmassage,masker, dagverzorging (Living Dimension) en een huidverbeterend programma draaien met de Healy.

Healy Dr Juchheim

Dr Juchheim is echt gericht op huidverjonging, en huidverbeteringen met snelle resultaten. Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, dagverzorging en een huidverbeterend programma draaien met de Healy.

Healy Dr Juchheim deluxe

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, ampul, bindweefselmassage, masker, eyepads, dagverzorging en een huidverbeterend programma draaien met de Healy.

Healy Lichaamsmassage

Lichaamsmassage in combinatie met het draaien van een ontspannend programma met de Healy.

 

Voor het beste resultaat: minimaal 1 behandeling per week voor een langere periode. Wanneer je zelf ook overtuigd bent van de werking, is het ook mogelijk om via mij de Healy aan te schaffen.

 

Persoonlijke ervaring met de Healy

Al 2 jaar lang was mijn paard kreupel… 3 dierenartsen met alle 3 een totaal andere mening. €100den euro’s per maand gaf ik uit aan dierenartsen.. Zonder resultaat. Tot dat ik met de healy in contact kwam.. Zelf heb ik de meest uitgebreide Healy: de Resonance. Dit is ook de enige versie waarmee je mensen / dieren mee kunt uitlezen. Het is best wel frustrerend wanneer je 2 jaar lang ziet dat er duidelijk iets niet klopt, maar niemand je duidelijkheid kan geven. Tot ik in contact kwam met de healy. Ik lees mijn paard uit met de resonance: ischias! Nooit over nagedacht maar achteraf valt alles op zijn plaats. Mijn 26 jarige pony die dampig (vergelijkbaar met COPD bij mensen) is lees ik uit. Wat staat er bovenaan? Juist ja! Longen. Mijn vriend die last heeft van hooikoorts. En raad nog eens? Allergie! Ik kan de Healy echt niet meer weg denken en gebruik hem nog dagelijks. Omdat de Healy mijn paard enorm heeft geholpen met haar kreupelheid. Ik zo enorm enthousiast ben geworden, en ik mij nog steeds blijf verbazen over de verbluffende resultaten en correcte uitslagen wil ik dit met jullie delen, en jullie de kans geven om de Healy te leren kennen.